Innovatie elke dag

Gedreven door een sterk onderzoek- en ontwikkellaboratorium, is de Photomaton® constant bezig zelfstandige automatische uitgevende oplossingen aan te bieden aan haar klanten die direct bijdragen aan hun dagelijks leven.

In het verleden hebben Photomaton® innovaties bijgedragen aan een revolutie in de fotografische industrie. Vandaag de dag ligt deze revolutie in de diversiteit van de nieuwe diensten ontwikkeld door de groep.

innovation

KIS: het technologiecentrum van de Photo-Me groep

KIS is de broedplaats van nieuwe producten en wordt aangestuurd door een team met de beste ingenieurs gespecialiseerd in 3D-technologie, beveiliging, standaarden, software, industrieel ontwerp etc.

Alle onderzoek- en ontwikkelactiviteiten zijn geïntegreerd in Grenoble (Frankrijk), maar ook in Shanghai (China), Hanoi (Vietnam) en Tokyo (Japan).

Waar ontwerp technologie ontmoet

Om de omgevingen waar de producten worden gebruikt te verfraaien en moderniseren, worden onze kernproducten ontworpen in samenwerking met industrieel ontwerper Philipe Starck. Het design van de Photomaton® by Starck markeerde een verlangen om onze machines te moderniseren om in te spelen op de laatste trends.

Tegelijkertijd hebben we een nieuw boetiek concept geherdefinieerd in samenwerkingen met een architectuurbedrijf, waarbij een zwarte, witte en bruine ‘’High Tech’’ kleurcode is ontwikkeld die perfect past bij de nieuwe machines van Philipe Starck.

photos-innovation

Gebruiksvriendelijkheid aan de basis van onze projecten

Elke nieuwe machine en service is het onderwerp van een doorgronde en doorlopende studie naar gebruikers ervaring. De testen met gebruikers, het aandachtig luisteren naar onze klanten en de dagelijkse technologische aandacht stelt ons in staat om ons aanbod, onze interfaces en onze klantenservice voortdurend te verbeteren.

innovation