Photo-Me® Groep

De kracht van een internationale groep

Photo Me® is vandaag de leider op de markt van pasfotodtudio’s en een grote speler op de markt van automaten en allerlei andere producten.

Photo Me® bevindt zich in 17 landen over de hele wereld met meer dan 45.000 locaties voorzien met onze machines. Zo staan er ongeveer 27.000 fotoautomaten, 6.000 kiddy rides (kinderspeelautomaten) en 4.700 digitale kiosken op gebieden zoals winkelcentra, supermarkten en  openbaar vervoer.

photos

Photomaton®

Een naam synoniem aan onze werkzaamheden

In de 81 jaar van haar bestaan, heeft Photomaton® een scala aan diensten en een naam die nu is synoniem met zijn werk ontwikkeld. Photomaton® is een belangrijke speler in automaten pasfoto’s en de ontwikkeling van digitale foto’s. Meer in het algemeen, is Photomaton® de loop der jaren een belangrijke speler in de productie van self-service machines.

Inderdaad, Photomaton® gediversifieerd en biedt nu producten zoals wasserettes in self-service kopieerapparaten of attracties voor kinderen. Het is een breed scala van producten die aan de huidige normen en het verstrekken van gebruikers met de kwaliteit rendering en toonaangevende service te voldoen.

Photomaton® garandeert zijn klanten de beste service op alle implantaat bezienswaardigheden van de en voorziet hen met eenvoudige technische oplossingen, innovatief, praktisch en gemakkelijk bereikbaar. De medewerkers Photomaton® zorgen voor het dagelijks onderhoud van het park

photos-innovation

KIS: het technologiecentrum van de Photo-Me® groep

Technologie experts

KIS is het onderzoeks- en ontwikkelcentrum van de groep Photo Me®, gevestigd in Grenoble ( Frankrijk).

We zijn heel attent naar de wensen van de klanten  en innoveren steeds in nieuwe technologieën . Dit zorgt er ook voor dat onze dochterondernemingen in staat zijn om gediversifieerde diensten en producten in lijn te brengen met de huidige en lokale markten.

photos-innovation

Onze waarden

Kwaliteit

Ons technisch team zorgt voor het onderhoud van de machines over heel het land. We zijn heel trots op ons klantenservice en de hoge kwaliteit van producten.

 

Innovatie

We genieten van de middelen van een grote industriële groep en  garanderen een optimale kwaliteit op elk product. Photomaton® heeft steeds oplossingen voor de toekomst.

 

Design

De beroemde designer Philippe Starck heeft de laatste cabines ontworpen,  deze maken de plek waar ze geplaats zijn moderner.

 

Toegankelijkheid

De toegankelijkheid van onze machines en diensten zijn voor ons een van de belangrijkste speerpunten. Door toegankelijkheid standaarden te implementeren in het ontwikkelproces maken  we toegang tot deze groep mensen gemakkelijker.

Tot de dag van vandaag werken we samen met het ‘Research Centre for the Integration of Differences in Spaces of Life’. Deze samenwerking biedt ons de mogelijkheid om onze producten en diensten te ontwerpen met de ‘High Quality Usage’ methode die ervoor zorgt dat alle mogelijke beperkingen mee worden genomen in het ontwikkelproces: fysiek, visueel, gehoor of cognitief.

 

Duurzame ontwikkeling

We zorgen voor de milieuvriendelijkheid van al onze producten.

Qualité des composants utilisés pour fabriquer les machines

  • We hebben de kracht van onze computers aangepast op de minimale eisen van onze machines
  • Onze lampen verbruiken weinig
  • We voldoen aan ROHS, die het gebruik van bepaalde gevaarlijke stoffen beperkt (lood, kwik, cadmium, chroom etc.)

Energiebesparing

Voorspelt wanneer ze aan- of uitgeschakeld moeten worden.

Afvalbeheer

We herstellen de componenten en het afval gebruikt door onze machines en  proberen alles te recyclen in samenwerking met gespecialiseerde bedrijven. Tevens hebben we een recycling proces voor de metalen componenten geïntegreerd om uitstoot te verminderen.